Det er ikke bare overtro

Et moderne samfunn og kultur har ikke plass til fortellinger og magiske krefter.

Drømmer tilbake i tid.

Prøv hyttelivet slik det en gang var - avslappende, naturlig og stille!

Det er enkelt å drømme seg bort til en annen tid i denne  hytten, der det handler om overnaturlige vesener fra folkesagn og folketro - vettene.
Når Historie Hytten ble bygd vrimlet det av skikkelser som nisser, troll, huldre, nøkker, drauger, i det gamle bondesamfunnet her i Rukkedalen.
Den nye tiden har ikke fått ødelagt eller laget erindringen de gamle folkesagn. Det lader batteriene på en helt annen måte å være  på besøk tilbake i tid for et enklere liv.
En ekstremt eventyrlig opplevelse som kommer tilbake i fortiden. Du kan føle vesenene. Når du tømmer vaskevannet utendørs, er det best å varsle alvene først.
Når du kan slappe av etter du har fått fyr i ovnen  og peisen. Hører du det begyner å bli liv etter som varmen kommer. Det høres og føles at det blir liv både ute og inne. En herlig følelse man bare lukker øynene å nyter det.

Et toalett uten strøm og vann.

 

 Skriv hva du opplevde , tenkte og følte her i Din historie.

 

Kontakt          Tilbake til Forside         Tilbake til Historie Hytten

 

Velkommen til        Utleie oversikt   

Disse småtassene i Historie Hytten er flinke og passer godt på. De forstyrrer ikke gjestene men gjestene kan merke deres nærhet. Det eneste problemet er at dem flytter på ting så man må bruke lang tid på å finne det.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.04 | 13:05

Flott sted med masse snille/gode/fredlige tusser og småtroll/folk. Her kan man virkelig få slappet av og ladet "batteriene/romantikken"👍👍👍

...
06.04 | 16:44
Dagen den har mottatt 1
27.02 | 16:22
Thailand har mottatt 1
28.06 | 13:26
GJERDE HYTTA ( Hele) har mottatt 1
Du liker denne siden