Med fjell og dype dal, der ligger hulderriket.

Fantasiens magi påvirke sine omgivelser og deg selv gjennom skjulte krefte.

Velkommen til denne drømmende og romantisk natur,

med fjell og dype daler.

Mytologisk verden Fotoalbum Photogaler

Oppdag selv den magiske fantasi stevning av disse 

vesener som bebor denne hytten, området rundt og i skogen.

De underjordiske lever under jorda eller i naturen som usynlige skapninger ved siden av oss.
Etter kristendommen kom ble forholdet til de underjordiske endret. Fra å være gode og hjelpende vesener ble de gjort til utøy man måtte passe seg for.

Underjordisk vesen

Huldre-folket er naturånder som i følge norsk folketro lever i naturen som usynlige skapninger side om side med mennesker, men i en parallell virkelighet, ofte i nærheten av gårder og bosetninger. De ser seg sjelden bare fordi de kan synliggjøre seg og usynlig.

Elgen hørte til undergrunnen, og elgen er underjordiske ridedyr. I Norge kalles elgen "skogens konge", den har mystiske krefter.
Fossen grime er kjent for å være en veldig dyktig spiller som spiller naturlige kraftige lyder - lyder av skog, vind - alt kan høres mellom skjelvende fiolinstrenger.
Det er troll, mellom haugen, tuftsallen, hulmann, huldra, tomten, trollet og alvene.

Historier og overtro.

Alvene er kjent for å tiltrekke folk med dans og vakker musikk.
Alle kunne sees og danse nede på bakken under sommerens sterke måneskinnkvelder, eller i tåken om morgenen. Alvene danser ofte i ringen, ofte til musikken til Nøkken når det var mye vann i bekkenet.
Du vil sannsynligvis finne din spesielle måte å kommunisere og kommunisere med de små menneskene. Hvis du er heldig som får kontakt, ikke forvent at de vil flytte inn i deg.

NÅR DU SITTER Å SER OVER DET NESTEN UTBRENTE BÅLET I VANNKANTEN, SOLA KOMMER Å DRIVER TÅKE OG NATTEN VEK. I SÅNNE STUNNER KAN DU KJENNE. " HULDRA " . . . . . . . . . HULDRA---- ER EN DEL AV DEG SOM DU ENDA IKKE HAR MØTT. MERKE HÅNDEN HENNES OVER KINNET. DU KJENNER ROVA HENNES STRYKER DEG SOM EN KÅT FJELLVIND I NAKKEN MALE YTRE BILDE I DEG KJENNER DU RYTMEN HENNES LOKKE FRAM DEN LYSTIGE DANSEN. LEGGER DU ØRET MOT STEINEN HØRER DU TONEN FRA HULDREFOLKET SLÅ SOM EN PULS I BERGET PÅ UNDERSIDEN AV RYPEREIRET I DEN KVASSE SANG FRA FOSSEKALLEN UNDER FJELLVALMUER OG BERGVERONIKA ER HULDRA HUN SOM FÅR GRÅMOSAN TIL Å GNISTRE ÅPNER BERGET , DRØMMENE OG EVENTYRET I DEG. LOKKAR DEG INN

Send forespørsel om bestilling på:

 harry.huse @ gmail, com
Melding på tlf: 40095043
Hvis du snakker norsk, ring: 40095043

                  Utleie oversikt        

Din historie.                        Velkommen til  

Kontakt                            Tilbake til Forside

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.04 | 13:05

Flott sted med masse snille/gode/fredlige tusser og småtroll/folk. Her kan man virkelig få slappet av og ladet "batteriene/romantikken"👍👍👍

...
06.04 | 16:44
Dagen den har mottatt 1
27.02 | 16:22
Thailand har mottatt 1
28.06 | 13:26
GJERDE HYTTA ( Hele) har mottatt 1
Du liker denne siden